City Trail

 

Op zondag 22 oktober vanaf 11:00 uur start de 4Parken City Trail voor een trail van circa 10 engelse mijl (16km) en om 11:30 uur circa 5 engelse mijl (8km) voor de startende trailers over zoveel mogelijk verassende singletracks, diverse groene sluippaadjes van en naar park Zypendaal, park Gulden Bodem, park Sonsbeek, park Klarenbeek en Hoogte 80.

NIEUW: Canitrailers kunnen dit jaar ook aansluiten bij de 4Parken Cani Trail. Vanaf 09:30 uur wordt er eerst voor de 10 engelse mijl en daarna voor de 5 engelse mijl individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart.

De 4Parken City Trail is ontstaan uit de unieke samenwerking van Dorethea Bil en Selina Oldenburg-Jeuring van de TrailXperience Veluwezoom en Arjan Hofs van STARrunning. Dankzij de ruime trailervaring in zowel binnen als buitenland heeft ultratrailster en trailtrainster Dorethea een heerlijke afwisselende route met oog voor mooie single tracks, overweldigende vergezichten en verrassende slingerpaadjes samengesteld waarbij ze zelfs lokale trailers weet te verrassen met paadjes die ze nog nooit gelopen hebben.

Wij delen onze passie voor trailrunning door deelnemers aan de 4Parken City Trail te laten kennismaken met datgene wat Arnhem zo uniek maakt: Groen en Hoogtemeters.

  • Groen vanwege de vijftien aanwezige parken waaronder Klarenbeek, Sonsbeek, Zypendaal en Gulden Bodem.
  • Hoogtemeters omdat Arnhem op de uitlopers ligt van de Veluwse stuwwallen is in en rondom de stad eigelijk niets vlak.
Hoogteprofiel 4PCT 5EM-2017
5 EM Hoogteprofiel

 

Hoogteprofiel 4PCT 10EM-2017
10 EM Hoogteprofiel

De 4Parken City Trail is een bijna volledig onverharde Trail midden in het centrum van Arnhem, terwijl je je midden op de Veluwe waant… Waar in Nederland vind je nog zoiets

Ga mee op avontuur en laat je verrassen door de 4Parken City Trail!!

Let’s Run that City:)

Advertenties